aceea persoana speciala...

Hmmm....doar o simpla zi...in care eram foarte suparat pt k am ratat o intalnire..si ....multe altele...ce pot spune ? eram suparat si atat....nu aveam chef sa vb cu nimeni...dar....am facut "prostia" sa intru pe mess si sa-mi pun un status de supi...si....am vazut pe cineva...online...mi'am zis...sunt supi...nu vb cu nimeni...putini au vrut sa ma intrebe ce am... :) dar multi s'au obisnuit cu statusuri dintr'astea la mine :)...si am stat supi pana mai tarziu...cand am intrat in vb in sfarsit cu cineva...(instinctul imi spunea ca persoana respectiva o sa ma faca sa zambesc, cu toate ca nu vorbisem cu ea toata ziua) ....si asa s'a intamplat....m'a facut sa zambesc si sa uit ca sunt supi...de fapt...asa face tot timpul...
......vroiam doar sa'i multumesc k....exista si k e acolo :) ce pot spune....e genul de persoana ...care te face sa zambesti orice ai face...mai putin knd are dracusori, dar rezolv repede, nu inainte de a supara'o putin :P. Va intrebati ce e cu titlul ala ? Poi ce pot spune....e aceea persoana pe care ai vrea sa o ai aproape, care te face sa zambesti, sa uiti de tot ce te supara si....sa fii happy ...just happy...
Cu toate ca ea imi provoaca si unele....sa zicem stari de melancolie si de pierdere in spatiu, unde nu mai poti sa te misti nici sa gandesti...totusi...merita..."Femeile trateaza in special ranile provocate de ele" zicea cineva odata, si poate avea ca avea dreaptate.
Ce sa va spun eu despre ea? Ne stim de ceva vreme.....hmm....sa fie 3 ani?...aproape....Doamne cum trece timpul asta..hmmm altceva ? e o persoana amuzanta...care zambeste mult...si cand zambeste te face si pe tine sa faci acelasi lucru(pur si simplu zambesti, nu te poti impotrivi)rade cu lacrimi....de crocodil...dar is bune si alea :P....va spun un secret...dar promiteti ca nu mai spuneti la nimeni ? ok! adora filmele indiene...shhhhhtttt...vedeti sa nu afle k o sa dau de belea...3 zile interdictie la zambetul ei...si nu'mi convine...bine bine....exagerez :)).
e ciudat, nu ?
eh...si daca tot citesti post'ul asta....vreau sa'ti spun : multumesc. stii u pt ce :)
....va urma (Noapte Buna! e 5 dim ce naiba ? :D) :*

Comments

Anonymous said…
fff fain mai sorin...imi place ca sti sa apreciezi ceea ce Dzeu ti-a oferit si anume pe cineva care sa te faca sa zambesti:)
danny said…
eu eram anonimul:D

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...