De ce ?

De ce ce, v-ati putea intreba...eh....nu va pot raspunde, pt ca sunt mai multe "ce'uri", ca sa le spun asa. Vreau sa aflu raspunsuri...la intrebari cum ar fi : "De ce e atat de usor sa ranesti pe cineva si atat de greu sa spui cu adevarat ce simti?".Mergeam in dimineata asta pe strada, si era asa de liniste...(doh, doar era 5 dimineatza :D), si...m-a lovit melancolia...nu e mare lucru...mi se intampla cam des in ultimul timp, cu toate ca nu-mi pot da seama de ce...alt de ce...hmmm...stiu, va intrebati care ar fii urmatorul "de ce"...poi..."De ce lumea nu poate fi mai intelegatoare?"...unii se poarta...de parca ar trebui sa fie doar ca ei si daca nu e cum isi doresc ei...parca s-a sfasit lumea. Hmmm, nu o sa-i pot intelege niciodata, desi ar trebui, pt k ii intalnesc zi de zi..si cred ca o sa incep sa fiu si eu la fel de ne-intelegator ca ei...poate ma loveste si pe mine inspiratia si-mi dau seama de ce se poarta asa..
Hmmm....v'ati gandit vreodata de ce presupunem ce o sa se intample si...avand incredere in presupunerea asta...dam inapoi de la multe lucruri ? Cu toate ca suntem constienti ca nu o sa se mai intample ce s-a intamplat..pur si simplu corpul refuza sa reactioneze pozitiv...cam ambiguu, stiu...dar ca sa explic...v-a trebui sa povestesc niste lucruri din trecut...pe care nu o pot uita..pardon...nu le pot uita...si ma intreb in fiecare zi...DE CE ? nu ca nu as stii raspunsul...dar simt nevoia sa-mi dau seama...dar e ceva ce nu-mi pot explica...eh...poate o sa imi iau inima in dinti si o sa dezvalui...cine stie..
"De ce te ajuta un strain mult mai usor decat ar face-o un cunoscut?"...stiu stiu...nu e adevarat..doar daca ai prieteni adevarati care te ajuta la greu...am avut si eu greutati, am vazut cine imi este prieten si cine nu...
......si cred ca as putea continua cu asta inca o ora-doua...dar ma opresc aici...simteam nevoia sa dezvalui mai multe...dar inca nu sunt sigur daca fac bine sau nu...hmmm, ramaneti aproape..nimeni nu stie ce va urma....nici macar eu. Noapte buna !

Comments

aty said…
Domne filozof mai sunteti. La facultatea aia nu va invata nimic?

Intrebarea "de ce?" nu are niciun raspuns ori are o infinitate de raspunsuri, asa ca cel mai sanatos e sa nu te intrebi sau sa astepti raspuns ;)

"De ce un cerc e rotund?" :)
danny said…
mda mai sorin... te inteleg...si vreau sa-ti zic ca ceea ce te framnta pe tine este o viata fara Dzeu. noi am mai vb si sa sti ca viata fara Dzeu ti se pare o viata fara rost precum acest "de ce". numai la Dzeu vei putea gasi raspuns la toate framntarile tale. o sa ma rog pt u...si vreau sa vb mai mult desprea asta...fi binecuvantat...
Anonymous said…
de ce nu?

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...

Me

Hope and yellow