Ziua mea...

Dap...ieri a fost ziua mea. 5 iunie. O zi pe care mi'o voi aminti mereu, nu ca fiind ziua mea de nastere ci ziua in care am pierdut tot ce aveam mai frumos. Dar o sa treaca. O sa treaca. O sa treaca. Incerc sa'mi repet, poate voi intelege si eu...Nu prea am facut ce imi propusesem cu cateva zile inainte....Eram si obosit dupa o tura de noapte la lucru...si dupa 5-6 ore chinuitoare de somn, care au fost mai mult doar zvarcoliri in pat, primesc niste telefoane de la prieteni care se stransesera sa facem gratarul promis. M'am trezit.....am fost la shoppin'....ne'am intalnit, am facut gratar....si...nu prea a iesit cine stie ce pentru ca seara trebuia sa plec la servici, asa ca a fost o distractie in fuga...in care am baut doar suc :)). Bine, distractie nici nu se poate numi. pentru ca eu vroiam altceva...Degeaba au incercat prietenii sa ma faca sa rad...radeam doar sa le fac pe plac. Eh, asta e, nimic nu e corect in ziua de azi. Hmm....ce sa mai zic....la 22 am plecat la servici. Aici am avut o surpriza foarte placuta. Colegii de servici ma asteptau cu un mini party, bere si pizza, a fost foarte amuzant. Am ramas placut uimit...chiar am zambit....eram happy...mai ales cand am vazut ca imi cumparasera un tricou..."de emo" faceau ei baza...am ras impreuna si ne'am pupacit ca atare. Si prietenii din sala m'au luat la pupacit si la urari. Stiau ei ca trebe sa fac cinste :)). Am ras si pentru moment am uitat cat de mult sufeream. Hmm, ce pot spune. Nu a fost cum mi'am imaginat, dar spre sfarsit s'a dovedit sa fi fost ok. Acum...ma simt ok. Sper sa fie din ce in ce mai bine. Stiu ca nu voi uita, dar macar voi incerca sa trec peste. Greu dar voi trece. Poate ma vei ajuta si tu cumva. Pentru ca aseara nu ma ajutai deloc, dimpotriva :)). Cam atat am de zis despre ziua mea....vise spulberate..simt ca inca, cad....Am ramas fara inspiratie :) Mi'e somn. Mi'e foame. Mi'e dor. Mi'e de toate. Sunt doar eu ?
Am plecat acasa. Voi incerca sa dorm. Poate ca voi reusi, asta doar pentru ca sunt mult prea obosit sa mai tin cont de lacrimi. Asta e. Viata merge inainte. Noapte buna...sau ma rog...o zi placuta.

Comments

djhitty said…
Comentariu, comentariu, comentariu :)))....ce sa mai zic....spun si eu ca tine..."o sa treaca" sunt convins :D Asa ca hai la o barfa pe sb :)):D
yral0101 said…
hmm...ce sa zic impresionant blogul tau....uneori simt k e o completare la al meu.
cred ca avem povesti de viata asemanatoare....
pana si aceasta postare e aproape identica
ce sa zic "in viata nimic si nimeni nu merita"..
mult succes

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...