Draga Mos Craciun2008 e pe duca... nu a fost un an grozav. Oricum, a fost mai frumos ca anii anteriori..
Nu doar ca nu am fost suficient de cuminte, dar pe deasupra nu am reusit sa duc la bun sfarsit multe dintre lucrurile pe care mi le'am propus. Unele chiar au devenit statui de ceara. Imi pare rau mosule. Vreau ca anul asta sa se termine, sa'l trec in catastif si sa'l sigilez pentru 1000 de ani lumina.
Chiar daca nu prea am cu ce sa ma laud, au fost si lucruri bune. Si as vrea mosule, chiar as vrea, un cadou:
O fata enervanta...Vreau sa'i doresc tot binele din lume. Daca ar fi vrut, am fi putut schimba lumea. Dar nu, poate ca in fond, e o prea mare responsabilitate.. De-abia ne schimbam pe noi insine. Si mosule, fa sa mai fie fata asta creativa, sa iubeasca oamenii, pe Dumnezeu si viata. Sa se multumeasca cu putin sau cu mult. Sa'i placa plimbarile, discutiile, tacerea; linistea si puterea naturii. Daca am sa cer sa fie si frumoasa poate ma vei trimite in Germania la spalat de vase... dar eu cer, fiindca s-a spus: ‘cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide’.
Si pentru mine, ce sa mai cer mosule. Vreau ca in noul an sa'mi indeplinesc obiectivele, sa reusesc ceea ce de mult timp tot promit.. Mai vreau....ce sa mai vreau ? Ti'am cerut dragoste ultima oara. Mi'ai oferit...dar pacat mosule, m'ai uitat tocmai la sfarsit. Ma tem sa'ti cer din nou. Ti'as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar mosule, cu ochii aceia batrani, ai putea oare sa vezi ce'mi doresc eu ?
Ti'as cere liniste pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incat nu indraznesc sa le vreau pentru mine.De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa'mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa'i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara...
Apoi, mosule, daca ai mai vrea, adu'mi un brad fermecat pe care sa'l impodobesc cu visele si zambetele care odata...erau asa de stralucitoare, sa nu se piarda niciodata...Da, asta vreau !
Te astept mosule...fie ca vii, fie ca nu...

Si da mosule, recunosc, asta e ceea ce as vrea. Poate insa nu de asta am nevoie. Tu stii mai bine. Si totusi…


PS: Hornul cel vechi al castelului de clestar in care stau sa stii ca l-am curatat. Atat cat am putut. Atunci, in acea zi, nu era nimeni acolo ca sa ma ajute.

Comments

OnNy said…
eh... mosu e cam zgarcit cu tine... asa a fost in ultimii ani:-s pare rau... fata enervanta o sa incerce sa faca tot ce i'ai cerut tu mosului.. poate asa o sa crezi ca mosu nu e chiar asa de rau cu tine si iti ofera si tie ceva... poate nu ce ti'ai dorit... dar ceva asemanator.. ai vrut o iubita... dar ai primit o foarte buna prietena... si stii foarte bine asta... sper sa iese totul ok... si sa trecem in anul urmator cu bine... si sa mai speram ca in 2009 o sa ne mearga mai bine ca in anul acesta!!!
AlexAndra said…
Mi-ai furat o lacrima cu acest post,desi il citesc in august.Ai incredere in Mos,el va avea grija de tine;)

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...