Aiurea !

Aiurea e tot ce se intampla :) Totul trece prin fata ta, ca un fulger si nici nu apuci sa realizezi ce se intampla. Dar asta e viata, nu? Trebuie sa casti bine ochii ca sa'ti dai seama pe ce lume traiesti. Sa te trezesti din visul in care totul era asa de frumos... Sa'ti dai seama alaturi de cine traiesti, care iti sunt prietenii care iti vor bine si cei care iti vor....sa'ti fie mai putin bine (sa nu zic altceva).
Am promis ca o sa fac niste lucruri. Dar deocamdata, frigul ma tine in casa. Am mai promis ca o sa ma schimb. De fiecare data nu am reusit. Dar de azi, 13 ianuarie 2009, (marti, ora 7:50 minute) -> m'am schimbat! Cam brusc, nu ? :)) Eh, cum spuneam mai sus, totul se petrece prea repede, de ce nu ar s'ar intampla totul la fel de brusc ?
Bun, ma bucur ca acum stiti ca m'am schimbat, sa nu va aud ca va plangeti. NiRoS "Angel" nu mai exista :)). A iesit la iveala NiRoS "Evil" ! Sper sa'si arate "coltii" cat de curand.
Ce sa va mai zic ? Nimeni nu moare virgin. Viata ne f*te pe toti ! :)) (mi'a placut expresia asta de cand am auzit'o. Si se nimereste intr'un anumit fel la situatia data, "cine stie, cunoaste!" :))).
Si la final, sa fie asta un post aiurea ?

Comments

CriSSa said…
cred ca postu` asta ar fi putut sa se intituleze "atentie, caine rau!" :))
good luck, sper sa te tina schimbarea! dar aminteste`ti ca nu toti oamenii merita sa fie "muscati" si cel mai greu e sa faci diferenta intre ei...
Florin said…
defapt ...viata e aiurea:)

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...