Dirt
Si cu frigul asta...nu mai ies pe afara. In casa, la caldurica, in fata calculatorului/tv'ului si ori privesc filme...ori ma joc. Dar cu jocurile...nu mai am "tragerea de inima" ca at cand eram mai mic. Poate ca varsta isi spune cuvantul. Poate :))
Dar totusi, ma uitasem la Triple X...vad un GTO si mi se face un chef de putina adrenalina ....caut pe tracker si gasesc un joc destul de laudat.. Colin McRae Dirt.
Nu stau pe ganduri si il iau. Il instalez si uite ...sunt la prima cursa.
Pot sa spun ca am ramas cu gura cascata ?! Ce grafica, si ce efecte...sau poate ca nu am mai jucat eu un joc de generatia din ziua de azi. Prima cursa, am terminat'o cu mare usurinta...dar a doua...deci...pot spune ca m'am amuzat la culme. :)) Saraca masina, ii mai pica cate o usa, cate un parbriz, cate....Dumnezeu stie ce mai cadea din ea. =)) Pana la urma am ramas fara roata stanga. Da, mi'a cazut pe drum =)). M'am amuzat cumplit ! Am ramas uimit. Chiar mi'a placut sa conduc (fiind un racer innebunit)....si o sa'mi fac timp sa termin jocul asta. Merita. Sper ca v'am facut pofta de un joc ...de o cursa. Enjoy the game !
Screenshots

Comments

OnNy said…
deci bataitaaaaaa buaaaaaa meriti tu .. cik am 750 de vizualizari si defapt are V"izualizări profile 240 ... huaaaaaa pleaca de aici sa nu te vad

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...