Un post nou ?!

Curios, am atatea de spus...dar nu'mi gasesc cuvintele. Nu stiu de unde sa incep. Cu ce lucru sa incep. Si ...printre picaturi, sa va spun ca mi'am propus sa nu mai folosesc iahuu messenger pentru 1 luna de zile ? Sper sa ma pot abtine. Deocamdata inca mai stau on, dar nu conversez cu nimeni. Sa vedem cat tine asta...
Si ce as mai avea de spus ? Ma simt...liber sa fac ce vreau. Pot face totul. Dar...hmmm...sunt cel mai mare lenes de pe o raza de 5 km :)). Sper sa ies cat mai curand din starea asta de ...letargie. Si sa ma apuc sa fac lucruri pe care am promis ca o sa le fac la inceput de an.
Hehe, nu a durat chiar asa de mult "tacerea" pe mess :)). Sper doar sa reusesc sa fac celalalte lucruri pe care le trecusem in carnetel :))
Pana una alta, ascult Nick Kamarera & Deepside Deejays - Beautiful Days si dansez singur prin camera :)). Si tot fac asta de ceva vreme, semn ca ma simt ...bine ?! Si am o pofta de viata, cum nu am mai avut de ceva vreme. De cand m'am despartit de ...Adina :). In fine, deja am vb prea mult despre ea :))
Se apropie week'endu' ! Weeee... Si Oana nu mai da pizza aia. Lasa, o tin eu minte. [i hate u, more and more :X]
Sa va spun ce am mai facut in ultimele zile ? Dar stiti... :( somn si work :))...
Stiati ca un sarut din pipota e dulce si draguts ? Am aflat si eu de la Anne astazi :P [i think is just sweet :P]
Am pofta de ....dansat. :)) Cam rar mi se intampla sa'mi doresc asa ceva :)). Doar daca sunt bine dispus. Si chiar sunt. Nu am motive de ce sa nu fiu ! Si cum spunea "gaga" : JUST DANCE !

Comments

OnNy said…
completare la "gaga" GUGU=))))) ce as vrea sa profit si eu de timp sa dorm... de 1sapt dorm doar 6h ... si sunt intr'o stare de somnolenta continua... asta seara trebuie sa dorm.. maine am un majorat.. iar pierd nopti:)) cand oi avea timp sa imi revin nush.... mai e putin si pana la majoratul meu... of:( vreau sa fiu iar mica:))))
nu iti merge tie.. cu faza ... iahuu ... stai fara sa vb cu mn? 3 zile 1 sapt... 1luna??? eu nu cred:)))) ia pune'ti amibitia:))))
VREAU SA VAD DE CE ESTI IN STARE=))) te'am tzukat:*

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...