Unicul defect al femeii


"Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"

Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."

Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."

"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."

"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."

"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.

"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."

Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.

Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit."

Si, totusi, daca au vreun defect acesta este ca uita cat de MULT
VALOREAZA.

Un post pentru cineva, acolo...si nu numai :)

Comments

OnNy said…
cineva acolo ... cine?
NiRoS said…
de ce intrebi ? :)
Anonymous said…
tu .. ce nu intelegi ?
NiRoS said…
Vreau sa stiu ce nu intelegi tu :)
OnNy said…
calm.... cel cu anonim nu am fost eu ...:|:| totusi... nu sunt chiar asa:))) intrebam doar din curiozitate:P ca e cam ciudat postu.. dar ma rog:)
NiRoS said…
ciudat ? toate posturile mele sunt ciudata, daca le citesti cu atentie :)
OnNy said…
mda.... at sunt o ciudata ca majoritatea zic cate cva de mine... chiar si asta:)
Florin said…
nu noi am facut sa se piarda intensitatea cuvintelor..pur si simplu vremurile de azi au facut ca aceste cuvinte sa nu mai fie cele de altadata..
Anonymous said…
mi s-a prelins si mie o lacrima pe obraz....nu stiu daca de fericire pt cuvintele astea frumoase...de tristete ca iar mi-a zburat gandul departe...sau pur si simplu..fara vreun motiv anume :) Chiar m-a impresionat postul asta
Utsy said…
Doamne cat de frumos...impresionant chiar:|
Cu cateva cuvinte se poate umple o inima...
nikol said…
Si eu am patit la fel k Miky.....
Si ai dreptate.......eu cel putin....uit de multe ori cat de mult valorez....:(
corinutza said…
ai un blog super simi imi place ceea ce gasesc in el

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...