Inspirat de nimic ...Hmmm, nu sunt un exemplu, nici macar pentru mine. Poi parca trebuia ca postul asta sa fie unul happy, unul in care trebuia sa fac haz de necaz ca meow a reusit sa ma imbete. Un post in care ....explozii de confetti si cascade de cuvinte "funny". In care trebuia sa'mi exprim uimirea pentru invitatia Oanei... Am si promis ca o sa fie un post mai vesel...toti imi spun ca "e un blog trist"... Dar nu. Nu pot sa mint... Hmm, totusi, saptamana a fost una vesela....nici macar 1 minut de melancolie in care m'am distrat...m'am enervat..despre week'end ? Ce pot sa spun, nici ca nu putea incepe mai bine....meow a reusit sa ma imbete.... (pun eu mana pe tine =))).
Prea multe puncte. Nu mai vreau. Vreau sa ma trezesc, sa vad lucrurile altfel. Cum fac altii. Ii doare'n p***. E chiar asa de greu sa fi indiferent? Sa fi nesimtit, sa vorbesti urat, sa te porti urat ...poate asa...eh, doar poate. O sa incerc si eu sa fiu nesimtit :)) Ca vad ca si fetelor le place sa fi nesimtit... :)) O sa fiu egoist. O sa ma gandesc mai mult la mine de acum. Asa ca poti sa ....faci ce vrei, daca nu'ti convine. Vreau clipa mea de fericire. Vreau sa pot spune "ptu, chiar ma simt bine, nu'mi mai trebuie nimic" ...dar atunci as fi mort, nu ? :))
Sau dramatizez ? Poate e o stare de moment. Apropo, ascult Ombladon, ambele albume - non stop. Imi place la nebunie cum canta. Pot sa spun ca'mi place mai mult decat Parazitii :)). In fine, deviez de la subiect.


Neah, deja nu mai am cuvinte, pentru ca daca o sa continui o sa'mi ziceti : nirooooos, iar un post trist ? Asa ca va las "cu ochii in soare". Stiu, un post in care nu ati inteles nimic ...dar ca sa fiu sincer, tot cheful de viata mi'a pierit la auzul a 4 sau 5 cuvinte..urmate de un "=))". Ciudat, nu ?
melodia care o ascult de cate ori am ocazia, chiar pe repeat :

Comments

nikol said…
Si eu ti-am scris 4-5cuvinte dublate,urmate de"=))".....
Imi pare rau k te-am facut sa simti asta,eu nu am avut intentia!
Mi-am exprimat parerea despre ce ai scris si despre ce iti place!Atat!
OnNy said…
uh .. vinovatu a iesit la iveala:D

buah niro tu niciodata nu o sa te schimbi .. o sa zici sa tac ... si o sa te enervezi pentru ca te cunosc prea bine ... stiu ce urmeaza sa zici inainte de a zice ... si te oftica ... nu are de ce :P poate ca sunt singura care te intelege ... si te asculta mereu cand ai ceva ... aseara mi'ai dat'o frumos peste nas .. acuma imi dau seama de ce ai reactionat asa ... trebuia neaparat sa iti descarci nervii pe mine? meritam ? hmm nu mai zic nimic te inteleg ... dar cum iti ziceam nu o sa fii niciodata indiferent .. nepasator ... sa vb urat si altele .. ramai asa cum esti .. va veni si la tine persoana care sa te completeze .. numai sa ii dai u voie sa ajunga in adancul sufletului tau ... te'am :*
NiRoS said…
Singurul vinovat sunt eu :) Nikol, nu stiu de unde ai tras concluzia ca m'ai suparat tu. Si tu Oana, repede, ai dat vina pe altcineva. :) In fine. Asta vroiam sa zic, Nikol nu esti vinovata cu nimic :) Si in legatura cu ..schimbatul, am realizat ca daca esti bun esti luat de prost. Asa ca'mi bag pl de acum :)
^nemo^ said…
cam violent videoclipul asta. :|

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...