Seriale ...

Supernatural

Supernatural descrie drama unei familii destrămate de moartea mamei şi un tată vânător de entităţi supranaturale.

Sătul de viaţa de războinic pe care tatăl îl obliga să o ducă, Sam (Jared Padalecki), fiul mai mic al familiei, pleacă de acasă pentru a duce o viaţă normală, departe de supranatural, şi pentru a urma Facultatea de Drept.

Însă, cum lucrurile frumoase nu ţin mult, Dean (Jensen Ackles), fratele mai mare, îi face o vizită lui Sam pentru a-l anunţa că tatăl lor, John Winchester (Jeffrey Dean Morgan), a dispărut.

Aventura Supernatural începe odată cu plecarea celor doi fraţi în căutarea tatălui şi a celui care le-a ucis mama. Dar călătoria lor este întreruptă de o mulţime de evenimente supranaturale - întruchipări reale ale unor legende urbane şi mituri, fiinţe supranaturale, monştri, demoni, vampiri şi fantome.

Acţiunea celui de-al doilea sezon se învârte în jurul destinului secret al lui Sam. Se pare că un important demon din această lume supranaturală, dar reală, are un plan bine pus la punct în ceea ce priveşte soarta lui Sam. Acest sezon introduce personaje noi, foarte interesante. Cunoaştem noi vânători şi vechi prieteni.

Sezonul al treilea este ceva mai dramatic. Acesta dezvoltă două teme: starea emoţională prin care trec cei doi fraţi din cauza pactului pe care Dean îl face cu un demon şi în urma căruia mai are de trăit un singur an, şi un război cu demoni ce tocmai a început. La fel ca şi celelalte sezoane, şi acest sezon introduce noi personaje, de data aceasta două prezenţe feminine foarte diferite de cele cunoscute până acum în această lume.

Deabia am inceput sa vad si sezonul al patrulea. Nu pot sa spun prea multe, dar ... serialul in sine, e foarte bine gandit si e chiar pe placul meu !
Intr'un cuvant : BELEA !!!!!!!!

Terminator - The Sarah Connor Chronicle


In acest serial se reia povestea la un an dupa evenimentele din Terminator 2: Judgement Day cu John si Sarah Connor ascunzandu-se de guvern. Dupa doi ani, Sarah decide ca e nevioe de o schimbare de locatie si facand asta se expun Agentului FBI James Ellison si armatei Skynet formata din Terminatori, inclusiv lui Cameron Phillips, un Terminator reprogramat, trimis sa-l protejeze pe John.

Ea ii informeaza ca Ziua Judecatii (Judgement Day) nu a fost oprita si va avea loc in aprilie 2011. John o convinge pe Sarah sa nu se mai ascunda si sa lupte, astfel incat Cameron ii duce la o masina a viitorului care ii transporta in 2007 cand a fost creat Skynet pentru a opri Ziua Judecatii.

[recomand]

Comments

nikol said…
Iti multumesc frumos pentru informatii.....acum inteleg si eu la ce se uita vecinica mea de la 3.

Nu cred k o sa ma uit.....dar iti urez vizionare placuta!
yral0101 said…
super...am mai vazut un film cu Jensen Ackles"My Bloody Valentine" (am o cronica facuta)zilele trecute,imi place mult actorul.
Pe ce program e serialu?
NiRoS said…
Nu'l urmaresc la tv, pentru ca nu prea ma uit la tv de fel :)). Parca era pe Pro Tv :).
nikol said…
parca vecinik mea il urmarea pe net....
Hălăţel said…
OMG
Supernatural!:xAm vazut absolut tot ce-a aparut!:x E genial!:x

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...