ATB in ROMANIAVreau sa ajung. Neaparat. Who's with me?Sambata 1 August 2009 va invitam la un show “pe malul marii”, in Kristal Club Mamaia cu un invitat de onoare: ATB*!

A provocat o isterie in masa cand a venit pentru prima oara in Romania. Fanii acestui dj si artist international atat de complet s-au adunat din toata Romania pentru a il asculta live. Putini artisti se pot mandri cu o discografie atat de diversa si atat de succes in acelasi timp! Tocmai aceasta trasatura a artistului de a se adapta la stiluri diferite l-a ajutat sa pastreze mereu un loc fruntas in topurile internationale.

Acesta este si motivul pentru care artistul a fost ales de vedete internationale cum ar fi: Heather Nova, Moby, William Orbit, Michael Cretu da la Enigma (de origine roman), Bryan Adams, A-Ha, e.t.c., pentru a colabora pe diverse albume.

A impresionat si Hollywood-ul, unul dintre single-urile sale “Marrakech” fiind ales sa apara pe coloana sonora a filmului “ Mindhunters” (Val Kilmer, Christian Slater, LL Cool J).

De curand a lansat un nou album, “FUTURE MEMORIES”, care déjà face valuri in randul fanilor sai!

In 2007 ATB* a revenit in Romania pentru un show live exceptional, parte a turneului Trilogy, in cadrul 7 Festival, care a avut loc pe 14 Iulie 2007 la Arenele Romane!

Fanii artistului au avut ocazia sa-l vada pentru prima oara pe ATB performand alaturi de trupa sa. Un spectacol extraordinar de lumini, sunete, imagini si binenteles muzica perfecta a unicului ATB!

Il asteptam si sambata 1 August pentru un show unic marca ATB*, la malul marii, @ Kristal Club Mamaia!

Bilete: 30 lei in avans prin ticketpoint.ro sau in reteaua magazinelor Diverta.

Comments

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...