Invincible...Mi somn. Vreau sa dorm. Urasc tura de noapte...printre multe altele...

As vrea sa scriu...dar are vreun rost? Ar insemna ceva, daca as spune aici? De parca mai citeste cineva...

Hmmm, e 7:20 si doar ce am ajuns acasa de la work. Dau o raita prin bucatarie, sa'mi potolesc foamea...si dupa, pat...la somn. Cum spuneam. Mi somn. Is obosit. Vreau sa dorm, sa uit de tot. Dar ce ma fac daca visez? Ar fi o problema asta.

Ce naiba, chiar mi'am pierdut si ultima picatura de inspiratie? Am citit acu' ceva zile, posturi mai vechi. M'am amuzat cumplit de felul in care scriam atunci. Dar acum? Sunt mult prea serios (poate din cauza ca am trecut prin multe si unele lucruri m'au maturizat, mai mult decat cred eu...desi, nu arat deloc ca as fi mai matur...)...deci, cum spuneam, prea serios in ultimele posturi. Unde imi e ...pofta de viata? Unde imi sunt cuvintele aranjate in asa fel incat ma faceau sa recitesc o postare de ceva ori si sa fiu mandru ca eu am scris asa ceva? Ce s'a intamplat?

Poate ca ar trebui sa ma gandesc la asta. Pana una alta, ma duc sa pap. Ne auzim mai tarziu.

O zi placuta sa ai!

Comments

Ana said…
eu citesc, si nu numai eu....

cred ca ai nevoie de un pic de timp sa te ragasesti, sa iti regasesti copilul din tine, eh si eu am nevoie de timp sa imi regasesc sufletul de copil, care pana acum a fost prezent, nu stiu de ce, dar parca rataceste prin capusorul meu sa caute o portita de iesire prin care sa se exprime...

Am asteptat un semn....

Somn usor dragul meu>:D<
Anonymous said…
Mnahahaha, da cine nu uraste tura de noapte? :))
Aty

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...