Thinking ...O chestie destul de ciudata. Ma simteam tare aiurea si vroiam sa expun intr'un post toate sentimentele urate si intunecate...dar :
Am stat aproape 2 ore sa caut o poza "urata, macabra, sadica" si nu am gasit nimic. WTF?! In fine, imi cer scuze pentru poza postului, pentru ca nu mai aveam rabdare sa mai caut. FCKIN deviantart....

Astea fiind spuse, mi'am pierdut si inspiratia...las si balta despre ce vroiam sa scriu...hmm, poate ca e mai bine sa nu mai zic nimic despre asta. Sa vedem ce iese daca nu mai zic nimic. :)

Maine incepe week'endu'. Am de gand sa fac o "chestiuta" ca sa zic asa. Week'end de relaxare. Fara tehnologie, fara telefon, mess, email, internet, filme, tv, muzica (doar cand o sa fiu la work, hate that)... Vreau sa uit de toate grijile si sa ma distrez. Ca nu se mai poate asa. Ajung la depresie daca mai stau asa. Asa cum, va intrebati.

Am prea mult timp liber. Si din cauza asta ma gandesc la tot felul de prostii si aiureli... poate ca e si vina ta, dar totusi...prea mult timp liber!
Am ajuns pe la oftamolog zilele astea. Mi-a zis sa nu mai plang... (ce porcarie...)

Ce sa mai zic, e asa de cald aici,in sud. Soare, vantul e la fel de fierbinte... Dar stiti ce e ciudat? Mi'e rece. Mi'e frig. E totul alb-negru, sau doar eu vad asa? Si mi'a zis ca nu am probleme cu ochii....

Comments

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...