Craiova.ro
Hmmm, nu stiu cu ce as putea incepe. Nu am facut asta pana acum. Ce nu am facut pana acum? Un review, la un site. Sau portal. Desi, aveam de gand sa deschid unul.
Aflu acu ceva zile, de la Aty, ca s'a deschis un portal nou craiovean. Mi'a si arat site'ul. Am ramas pur si simplu cu gura cascata. Nu pentru ca ....au facut asta inaintea noastra...ci pentru ca site'ul arata....imposibil de bine. Pot sa spun ca am zis....wow...si nu mi'am ridicat ochii din monitor 5 minute. Am ramas uimit cat de...frumos arata site'ul. Hmmm, inca e "beta", inca lucreaza la el. Dar pana acum, au ajuns sa faca un site foarte bine structurat.
Ce mai pot zice? Hmmm, am primit si fluturasi si pot sa spun ca e destul de funny sa'i impart. Mai ales la don'soarele care mai vin pe la sala. :D Mai mult nu va spun :))
Cred ca cel mai mult la noul portal imi place categoria "Evenimente". O sa'mi fac planuri bazate pe ce scrie pe'acolo.Ce sa mai. Baietii care au facut site'ul, merita toate laudele.
Hmmm si ca sa critic putin, mi'as dori sa refaca harta...sa fie afisate strazile...si unele locatii...stiti voi...ca in google earth. Cred ca ar fi de mare ajutor o harta cu numele strazilor.
In rest, totul e bine gandit. Ce mai e de zis? Convigeti'va singuri.

Vizitati Craiova.ro .Noul portal craiovean.

Comments

Aty said…
Pff.. ce direct ai fost. Eu zic ca multi o sa-si faca planuri in functie de evenimentele de acolo :)
anda said…
"Baietii care au facut site'ul merita toate laudele" - vezi ca nu sunt numai baieti >:P
Lasand asta la o parte, multumim pentru aprecieri si pentru sustinere :)
NiRoS said…
Intentionat am zis asa :D
anda said…
Ahaaaa. Bine de stiut. Te tin minte :P
Victor said…
Mulţumim pentru aprecieri. Nu mai e mult şi îl terminam. În ceea ce priveşte harta, aia e cea veche, o să existe una mult mai uşor de navigat pe viitor.
P.S. - Te interesează un link exchange? :)
P.S.2 - BTW, designul e făcut de mine.
NiRoS said…
Sigur ca ma intereseaza un link exchange. Spune'mi ce trebuie sa fac :)
Cat despre design. E superb. Imi place la nebunie. Si culorile...si tot. Bravo!

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...