Funny night


Hmm. Neatza si voua.
Sunt cam somnoros, dar uite ca vreau sa explic ce m'a facut sa rad o noapte intreaga cu lacrimi de crocodil. Nu stiti ca se poate rade cu lacrimi de crocodil? Hmm, nici eu nu stiam pana in noaptea asta. Cum asa?
Pai...ummm...dupa cum NU stiti, eu sunt in concediu...ah, un concediu binemeritat. Pacat ca nu am putut face ce'mi propusesem...daca's tampit, asa'mi trebuie.... :)) Dar sa revenim la ale noastre.
Cum spuneam, sunt in concediu. Si colegu' de servici m'a rugat sa'i tin si lui tura 3, ca are planificat o iesire la un club, si nu poate pentru ca trebuie sa fie la servici. Cum nu am renuntat niciodata sa fac un schimb de tura, sau chiar o tura pe gratis (+ca ii eram dator vandut), am acceptat. Ziua nu'mi mersese prea bine. Certuri....deh, asa'i in dragoste :)). Stiti cand va spuneam ca pe fiecare zi descopar ceva nou? Azi, de fapt...ieri, am descoperit ca's milog. Nu stiu cum asa, nu vreau sa incerc sa explic. Pentru ca sincer, mi'ar fi cam greu... Inca o data, hai sa revenim la ale noastre...
Ajung la servici, liniste....erau cativa prieteni si se parea ca o sa am o noapte amuzanta. Cum am ajuns, cum au inceput :)) Ca au nevoie de mine la niste instante in WoW... Cum nu aveam altceva de facut (de fapt, aveam, dar nah...cu 5 nebuni pe capul tau, ce poti face?:))....
Am intrat in WoW pe caracterul unui prieten, nu stiam deloc sa joc cu caracterul respectiv ( un paladin pe heal, pentru cunoascatori ! :D )...am avut de facut cateva instante. Vai si cat de amuzant a fost. Mureau pe capete si numai din cauza mea. Ori ca nu eram atent, ori aveam altceva de facut.... ori nu stiam unde sa'i gasesc...ori ma duceam in fata....ca un GOD ce sunt :))0
Si  cum sa nu razi cu lacrimi de crocodil cand auzi expresii de genu' : "baaaaah, nu in gaura aia !!!!", "deh, mah! sunt puternic!" ,"niros....(se uitau la mine)...eh, lasa, nu vrem sa te suparam :))", "pfff, ma batu tastatura", "me lene sa zbor...mai bine merg pe jos","haideti. nu va pierdeti speranta. o luam de la inceput. si cu mai multa atentie, daca se poate. macar sa omor un mob, ce naiba!"....
Deh, au fost mult mai multe. Nu'mi mai amintesc acum tot ce'am zis....dar m'am amuzat copios pe seama lor. Si unde mai pui ca au venit si ...prietenii nostri plecati in club, sa se distreze....bine...cu greu spun ca au venit....De ce spun asta? Pentru ca atunci cand le'am deschis, mai mult se tarau... :)) Razi si cu ei, nu va pot spune de ce, pentru ca nu'mi place sa vorbesc despre chestii de'astea. De fapt, what the hell? :)) O tipa, foarte....libertina :)), era acasa la un prieten, intro stare avansata de ....fericire :)) si....dormea fata....si tipu' nu stia ce sa faca :))....deh, clipe de neuitat :)). Sa ai ce sa povestesti la o bere cu baietii. Sau la nepoti. Mai stii? :))
Una peste alta, a fost o seara foarte funny. Nu ma asteptam sa fie asa... De obicei turele de noapte sunt lungi si plictisitoare. Dar asta a fost diferita.

Si as mai putea adauga ca cineva, m'a facut sa zambesc inca de la inceputul serii. Stie sa faca asta si inca foarte bine. Ma intreb cum naiba reuseste de fiecare data sa ma bine dispuna, chiar daca sunt suparat pe ea. Chiar daca imi vine cateodata sa o strang de gat. Reuseste sa'mi puna pe fata un zambet involuntar si sa ma faca sa rostesc ceva de genu' "uof, te iubesc mititico!". Dar nu ma pot plange. Ador cand face asta.

Hmmm, e deja tarziu. Si s'au scris cam multe!

Comments

Ana said…
Hihi..am ras cu lacrimi cand am citit faza cu fatuca:))))...omg...ma bucur ca a fost o noapte asa de frumoasa:))) daca si eu am ras cititnd postare, imi imaginez ce a fost acolo:)))...Te iubesc puiu...ma bucur ca am si eu contributia mea la zambetul tau, si la nervi tai:)))

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...