Insomnia...
Ce aiurea. Cum sa nu poti sa dormi noaptea? Cum sa stai in pat si sa te gandesti la toate prostiile si sa nu ajungi sa atipesti nici macar o clipa? Cum? Somnifere? Inca nu vreau sa ajung pe calea aia...inca nu.
Dar poate, daca privesti din alt unghi, poate, poate....e un lucru bun ca nu poti dormi. Ai mai mult timp sa te gandesti la atatea lucruri.... si...la atatea ore in care pur si simplu nu poti sta in pat calm...in care te invarti de 20 de ori ...pana patul ajunge ca dupa razboi...iti vine in minte o gramada de chestii la care nu te'ai fi gandit inainte.. Pai ce naiba poti face ...altceva? Decat sa stai.....sa te intorci pe partea cealalta si sa strangi din dinti...
De ceva zile nimic nu'mi iese cum imi doresc eu...chiar daca imi fac planul "de acasa", chiar daca as face o lista cu ce am de facut....mi se pare ca nu am timp sa fac nimic. Cred ca ar trebui sa ma organizez putin. Mai putin WoW, mai putin Stargate, mai putin somn......mai putine ore la servici ..... => mai mult timp liber. Dar Wow ma joc doar la servici. La Stargate ma uit in noptile in care sunt singur si nu pot dormi. Somn? Ce'i ala? Daca vedeti pe undeva de vanzare, sa ma anuntati si pe mine, va rog frumos! Mai putine ore la servici? Stau 7, nu mai mult.
(Si sa fac o paranteza, am un client care e teribil de tembel si pe care deabia astept sa'l dau afara ...imi face o cantitate enorma de nervi. De parca nu as avea destui!!!)

Revin la ale mele...trebuie sa primesc o palma, sa'mi revin :))...pana atunci...ne auzim pe shoutbox :))

Comments

Jynx said…
Apuca-te de baut.. ti-am mai zis :)
Ana said…
eh..pai bea lapte, ceaiuri..alea alea
Jynx said…
Asta va spune voua, fetelor, ca bea.. dar stie el mai bine ce ar vrea sa bea ;)
NiRoS said…
As vrea sa'mi beau iubirea din paharul mult prea gol...

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...