Suierat...

Ce noapte urata. Si la propriu si la figurat. A nins...in sus :))...viscol...si frig....gigantic si enorm de frig ! :))
Vreme numai buna de stat in casa. Singur. La caldurica. Singur. Sa te uiti la un film, la un desen animat (Animaniacs rullz! =))). Ah, sa nu uit ...tot singur. Sa te uiti cat de urat ninge si cat de frig e cu nasul lipit de geam. Singur. Hmmm, cred ca v'ati prins ce am vrut sa spun. Nu? Pacat....eram singur ca v'ati prins!

Toti mintim. Dar toti! Toti am spus o minciuna odata. Chiar daca e una nevinovata. Sau chiar daca minciuna e gigantic de enorma! Hmmm si de ce mintim? Ca sa fie bine, sau ca sa amanam unele chestii, pe care nu vrem sa le stie anumite persoane? Sau pur si simplu ne place sa facem asta? Sau credem ca daca nu stie nimeni, nu o sa fim prinsi niciodata? Cateodata suntem. Altadata e imposibil sa dovedeasca ca asa e. Ca am mintit. Si poate din speranta asta oamenii mint. Dar stiti....ciuffy... minciuna are picioare scurte. Si cand cineva stie ca e mintit, e si mai scurta minciuna. :)

Ce mai incolo si incoace. Totul e alb. Si rece. Si afara e la fel. Noroc cu ....hmmm, uitati si o melodie funny care mi'a umplut seara de zambet. Bine, nu toata seara. Doar cateva minute, m'a facut sa uit si sa zambesc. Sper sa va faca si pe voi sa zambiti. O zi de duminica cat mai placuta

Spike Jones - All I want for Christmas

Comments

Nikol said…
Bai, ma crezi ca nu stiam ca exista o astfel de melodie???
:)))
Foarte tare!Am sa le spun tuturor celor care ma fac nebuna cand ... fluier.
Mai ma apuca uneori... :P
Ana said…
a cui e vina ca esti singur?
Ana said…
a ajuns zapada si pe blogul tau:X
Oana said…
Craciun fericit si tie! :x
NiRoS said…
Multumesc frumos.
Dar sunt foarte aiurea sarbatorile astea... :)
Anyway...

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...