Un Craciun.... Fericit....

Craciun fericit!
Stiu, cam intarziat ....dar nah...mai bine mai tarziu decat niciodata...

Si astea fiind zise, nu mai e nimic de zis. Ma abtin sa nu injur. De ce? Uite asa....cateodata, e mai bine sa'ti...
Hmmm, mai bine ma abtin. Ca mai sunt si copii care citesc aici. :))
In fine, sarbatori aiurea. Dar parca ar interesa pe cineva. Dar asa, sa notez pentru mine : Craciunul de anul asta e putin mai bun ca cel de anu' trecut. Poate sunt doar eu. Dar sincer, as vrea sa plec undeva, sa uit de toate si de tot. Asa...cam ...toata viata.
Sincer, acum, vreau sa fac o confesiune. Daca se poate numi asa. Hmmm, pai cum sa incep...am fost crescut ....hmmm, nu stiu, dar sincer.....e cam aiurea sa ma exprim cu gandurile astea zburdand prin mintea asta prea obosita de la atatea certuri. In ultima luna m'am simtit cum.....hmmm, ma mir cum inima asta mica nu a obosit sa bata de 120 pe minut. Si e mult, credeti'ma....
Am observat ca nu e sigur sa ai incredere in prieteni. Pentru ca prietenii te pot ucide pe la spate. Si sa nu aiba vreo remuscare. Hmm, ciudat. Aveam sentimentul ciudat ca un prieten te ajuta, vorbeste cu tine, te asculta, face in asa fel incat sa nu te afecteze ce face el. Si daca te afecteaza vine si isi cere scuze, incearca sa'si repare greseala. Dar in zilele astea...greu sa'ti faci un prieten adevarat. Oricum, nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Ca daca spui prea multe, ajungi sa regreti ca ai spus.

Si cum spuneam, sarbatori aiurite. Deabia astept sa treaca. 

Comments

Flore said…
La multi ani !un an nou plin de realizari si vise implinite!

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...