Skip to main content

Plec pe Marte...

...plec de tot, departe de tot....de tot ce'am avut...dar am pierdut...


...nu mai suport....imi iau lumea'n cap....

...nici prieteni nu am ...o sa mor singur, singur de tot,dar singur de tot....

....de ce sa mai stau? ..n'am nici un motiv...ma simt inutil....

....sunt un salbatic intr'o lume civilizata cu forta.....

 ...orice vis devine realitate, daca esti tampit....


Prieteni? Ce's aia? Sincer, as vrea o definitie pentru prieteni. Exista asa ceva? Daca exista, vreau dovada vie, cu acte, cu dovezi, cu martori. Pentru ca nu mai cred ca exista asa ceva. E doar o falsa iluzie creata in sufletul tau, care te face sa speri, te face sa crezi ca lumea e buna, e mult mai buna decat ce arata in filme, de ce vezi la televizor. Dar adevarul e .... uhmm.....adevarul e ca nu mai conteaza. Nu vreau sa'mi bat capu' spunand ce asteptari am avut si ce parere am eu despre anumite persoane, pe care le consider jeguri de oameni. Ma consolez cu faptul ca n'as putea face niciodata ce fac ei. N'as putea sa ma comport cum se comporta ei.
Nu mai vreau sa spun nimic despre asta. As vrea totusi, o dovada ca exista prietenie adevarata. Dar slabe sanse.

S'au intamplat multe zilele astea. Saptamanile astea. Si imi asum toata responsabilitatea pentru ce s'a intamplat. Pentru ca eu sunt de vina. Pentru ca nu pot fi ca ei. Nu pot fi indiferent. Nu pot minti in fata. Desi...am mintit. Am mintit...mult si urat. Dar nu a fost cu intentie rea. Nu am facut la nimeni vreun rau. Dar las pe ei sa judece. Cum zice dr. House...toti mintim. Pentru ca putem. Pentru ca asta...separa omul de restul vietatilor de pe planeta asta. Si citind recent un post in legatura cu minciuna....persoana respectiva acuza atat de grav pe cei care mint....am vrut sa tip ..."dar tu nu ai mintit niciodata? arunca tu cu piatra daca n'ai mintit niciodata!". Dar stii ce? De ce sa'mi bat capul?
Si poate nu m'am purta asa, poate le'as da explicatii....ca de ce am mintit ...dar cum sa le dai explicatii cand ele te acuza? Si te mai considera si prieten. Fost...prieten. Cum sa le explici cand tot ce fac ei e sa'ti strige ca de ce am facut asa, ca ce fel de persoana esti si te cearta de parca i'ai mintit si le'ai cauzat un rau foarte mare.
Doamne....cum mama naibii sa spui asa ceva "si ca Dumnezeu are grija sa le dea la toti pe merit tot ce vor si ce nu vor !" ....cu atata ura ....de parca ....Doamne ....

In fine. Eu cred ca e o diferenta intre a minti si a ascunde un lucru. Un lucru personal, care nu ar avea nici o legatura cu ea. Doar cu tine. Dar ce spun eu aici? E dimineata, sunt plin de nervi si poate ca oboseala isi spune cuvantul. Am obosit sa fiu acuzat. Promit ca nu o sa se mai intample. Promit ca o sa ma debarasez de prietenii falsi, de oamenii cu doua fete care deabia asteapta sa calci stramb si'ti sar la gat cu injurii si "blesteme". De parca ei ar fi ingeri. De parca ei nu au ascuns lucruri. De parca ei nu au mintit. De parca ei nu fac ceea ce spun. M'am saturat. M'am saturat sa fiu vorbit pe la spate. M'am saturat sa fiu acuzat ca am ascuns lucruri cand si ei fac asta.
Asa ca aveti grija cui ii incredintati increderea. E posibil ca intr'un final, sa va dati seama ca nu e ceea ce credeati. In ziua de azi mai repede primesti ajutor de la un strain decat de la un prieten pe care il cunosti de ani de zile. Si se mai considera prieteni. Ma opresc aici. Pentru ca mai am putin si incep sa injur. Si nu'mi sta in fire. Un lucru as mai avea de spus. Niciodata nu am vorbit pe cineva pe la spate. Niciodata nu m'am bagat in viata cuiva, mai ales cand vad ca nu's dorit acolo. Mda, gata, ca mai am putin si incep sa folosesc cuvinte urate.

P.S. : Prietenul la nevoie se cunoaste.Si un prieten ti'ar spune, hei...haide la un suc sa vorbim despre asta. Te inteleg, nu'ti cer socoteala. Vreau sa stii ca's acolo langa tine, chiar daca ai ascuns unele lucruri.
Un prieten nu te'ar vorbi pe la spate....Un prieten nu ar rade de tine ...si nu in fata. Pe la spate, ca un las nenorocit ce este.
 

Comments

Ana said…
"Prietenul la nevoie se cunoaste.Si un prieten ti'ar spune, hei...haide la un suc sa vorbim despre asta. Te inteleg, nu'ti cer socoteala. Vreau sa stii ca's acolo langa tine, chiar daca ai ascuns unele lucruri."

eu ce ti-am spus cand am aflat..a? ...hai sa vorbim, totul o sa fie bine...se mai intampla...o sa fiu acolo pentru tine, si o sa o scoatem la capat, dar te rog vorbeste cu mine...
Hălăţel said…
Hmmm oke.Se vede CLAR ca ai avut nervi cand ai scris asta si erai foarte suparat.
Dar o sa te contrazic : exista prieteni.Poti sa-mi spui ce vrei tu,dar ei exista.
Nu cred ca am cum sa-ti dovedesc asta,cu toate ca as vrea.Totusi sunt multe lucruri pe care nu le poti dovedi,dar ele exista.Poate ca cei care te-au tradat sau ce-au facut ei,nu erau prieteni adevarati.Dar asta nu inseamna ca toata lumea e asa.
"Everybody lies" ( ca tot ai zis u de Dr.House :x ).E evident ca toata lumea minte.Cu intentie sau fara,mintim.Asta e:-??
Oricum,vezi ce prieteni iti alegi >:d<.
Hălăţel said…
http://www.youtube.com/watch?v=YcAT63V-bvM

Uite asculta asta.:D Aqualung-Easier to lie
Nikol said…
Fa o curatenie generala in prietenii tai si te vei simti mai bine! Am incercat si eu!
Anonymous said…
Şi pe tine te-au trădat prietenii? Doamne, cred că e sezonul trădătorilor!
Şi ultimul meu post este despre aceeaşi temă: prieteni ce nu sunt prieteni... Şi ştii ce doare cel mai tare? Că tu eşti mereu alături de ei, deseori îi pui înaintea ta pe lista priorităţii... Şi ei cu ce te răsplătesc? Cu nimic înafară să-ţi strige că vor mai multă atenţie şi că nu eşti bun de nimic... Aşa că, dă-o dracu de prietenie! Vorba ta.. Nu există "prietenie adevărată"... Sau, dacă există, nu am cunoscut-o încă...
La naiba! Mă apucară nervii iar x(

Take care! Te-am pupat :*
Butterfly said…
Urat ce descrii,urat ca se poate intampla.Si eu am trecut prin asta..deci ramai pe Terra! Chiar daca nu crezi,cu siguranta exista oameni care au nevoie de tine aici.Ia mai gandeste`te odata si uita`te in jur!
Tu esti cea mai importanta persoana de care ai nevoie!Apoi restul...:)
92lucia said…
Ti-ar fii mai bine daca ai inceta sa ii numesti prieteni adevarati si le-asi spune amici mai apropiati. Singura persoana care niciodata nu o sa iti vrea raul e mama. Oamenii se schimba! E adevarat. Oamenii mint! Si asta e adevarat. Da' de aia suntem adaptabili si toleranti. Nu tre' sa fii tu ca ei. Invata-i pe ei sa fie ca tine.
Sorin J. said…
Va multumesc...
Ma simt mai bine acum.
Toate trec, asa e?
STAR said…
Ar trebui să te regăseşti.
OnNy said…
Nu am de gand sa te rog cum se roaga Ana de tine sa vorbesti cu noi, nu am sa tip la tine pentru ce ai facut. Tot ce vruiam e o explicatie pe care TU nu ai vrut nici in ruptul capului sa ne-o dai. Eu zic ca o meritam si poate stii si tu asta.

Zici ca nu exista prieteni .. zici acum ca esti suparat ca tu vezi lumea in ROZ in mii si mii de culori , dar nu e asa . Nu e prima oara cand incerc sa te aduc pe Pamant pentru ca se pare ca vrei sa traiesti in Spatiu.Vrei sa te integrezi in societatea asta de rahat prin minciuni , pentru ca stii bine cat ai mintit. Pentru ce?

App. In postul meu la care faci atata referinta nu era vorba de tine , a fost vorba si in general. Daca ai observat niciodata nu specific o anumita persoana, doar generalizez. Nu imi place sa arunc in cap cuiva parerile mele "asa zise bune".


Nu cred ca am reactionat urat pentru ce ai facut.Chiar am fost foarte calma si pur si simplu nu imi venea sa cred ca o persoana in care aveam atata incredere si as fi bagat mana in foc pentru ea m-a mintit atata , de atatea ori ... Reactia a fost aiurea .. pentru ca mi-au sarit capacele cand eu iti ceream o explicatie si tu ieseai de pe net intrai, ieseai intrai sau pur si simplu stateai si citeai ce scriam fara a face un minim efort sa imi explici si mie de ce ai facut toate astea.
Zici ca am zis cu rautate, fara mila ...Dar tu cum ai fost cand ai mintit atata ... cum m-ai mintit 8 ani de zile ca esti , ca faci si ca dregi .. e bine asa ca o prietenie sa fie bazata pe minciuni???? E BINE TE INTREB EU PE TINE !!!!!!!!!


As avea mai multe de zis , dar ma rezum la atata ... fai ce vrei e viata ta ... NU MA MAI INTERESEAZA ...

Popular posts from this blog

Time bubble

Era ceva ciudat pe planeta pe care au rămas împreună. Parcă timpul nu trecea și amândoi nu îmbătrâneau. Și chiar nu trecea atunci când el se pierdea în ochii ei. Sau în nopțile acelea lungi în care ea adormea în brațele lui. Planeta pe care o descopereau era ceva de vis. Dar nu asta o să vă povestesc acum. Acum...vreau să aflați ce s-a întâmplat după cei 10 ani pe acea planetă. - Hei R...șoptește el în timp ce ea se întoarce spre el și încearcă să îl ia în brațe. Știi, crezi că ...după ce îți termini cafeaua...crezi că am putea să vorbim despre planeta asta? Faptul că nu timpul nu trece aici, mă îngrijorează. Mai ales că tu însuți mi-ai spus că atunci de când te-ai prăbușit și până am sosit eu nu au trecut decât 2 minute. La naiba, societatea pentru care lucrez a trimis nava de salvare după trei ani. Ce îmi spui tu aici...e imposibil. - Uhmmmmm....lasă-mă...e prea ...de ...dimineață...spunea ea în timp ce se întoarce cu spatele la el, îi trage mâna dreaptă sub capul ei și

De ce ?

De ce ce, v-ati putea intreba...eh....nu va pot raspunde, pt ca sunt mai multe "ce'uri", ca sa le spun asa. Vreau sa aflu raspunsuri...la intrebari cum ar fi : " De ce e atat de usor sa ranesti pe cineva si atat de greu sa spui cu adevarat ce simti?".Mergeam in dimineata asta pe strada, si era asa de liniste...(doh, doar era 5 dimineatza :D), si...m-a lovit melancolia...nu e mare lucru...mi se intampla cam des in ultimul timp, cu toate ca nu-mi pot da seama de ce ...alt de ce ...hmmm...stiu, va intrebati care ar fii urmatorul "de ce"...poi..." De ce lumea nu poate fi mai intelegatoare?"...unii se poarta...de parca ar trebui sa fie doar ca ei si daca nu e cum isi doresc ei...parca s-a sfasit lumea. Hmmm, nu o sa-i pot intelege niciodata, desi ar trebui, pt k ii intalnesc zi de zi..si cred ca o sa incep sa fiu si eu la fel de ne-intelegator ca ei...poate ma loveste si pe mine inspiratia si-mi dau seama de ce se poarta asa.. Hmmm....v'a

Nu știu dacă te mai iubesc...

Nu știu dacă te mai iubesc. Se spune că dacă trebuie să te întrebui dacă mai iubești pe cineva sau nu...atunci cu siguranță răspunsul este nu. Dar...eu nu cred asta. Eu cred că inima minte. Eu cred că sentimentele mint. Cred că ce gândim și simțim sunt lucruri bazate pe convingerile noastre deformate de lumea în care trăim. Câteodata...lucrurile în credem se întorc împotriva noastră. Uneori trăim pe pilot automat fără să știm asta, indiferent cât de auto-conștienți gândim că suntem. Mi-e teamă că o să regret dacă o să te pierd. Ce se întâmplă dacă te pierd și apoi îmi dau seama că mereu te-am vrut?  Cum aș trăi în fantoma iubirii noastre, dacă aș știi că sunt cel care a omorât-o? Tu mă iubești atât de sigur...și cu atâta siguranță și la fel de complet vreau să te iubesc și eu. Vreau să știu de ce iubesc oamenii care nu mă doresc și renunț la cei care o fac... Vreau să ști un lucru despre mine: sunt un supraviețuitor. Dacă m-ai părăsi...sau dacă mă vei forța să te părăsesc...voi fi