Schimbare!

A new start. A fresh one. I need that. Oh, i need it so much !
O sa se vada si in posturi, nu o sa mai fie posturi... "emo'iste" cum ii place cuiva sa le numeasca. Gata. Ultimul post de genu' a fost precedentul. M'am schimbat. Nu se vede? O sa se vada. Cat de curand.

Fiecare alegem ce sa facem. Pe cine sa ranim, pe cine nu. Si poate o facem incostient, dar noi alegem asta. Si chiar daca nu crezi ca ai de ales....intotdeuna ai de ales! Trust me! Dar fiecare face ce crede el ca e bine. Nimeni nu il poate face sa creada altceva. Si cand o sa'si dea seama, va fi prea tarziu.
Asa ca aveti grija ce alegeti sa faceti. Intotdeuna aveti de ales. Sper sa luati decizia corecta. Sau macar sa realizati ce faceti si ca intotdeuna aveti de ales.
O zi buna va doresc in continuare.

P.S. : The last page has ended. (punct!)

Comments

Nikol said…
In sfarsit! Poate revii la postarea aia cu usa, de ne-ai lasat pe toti gura casca si apoi ai renuntat sa mai scrii... chiar ai stofa de scriitor!!! :P
Ana said…
postarea cu usa?
NiRoS said…
:)) ...
In fine, nu o sa fie asa cum credeti voi. Voi inceta cu ...sentimentalismele astea, aici, pe blog. Voi fi mai retinut, nu voi mai dezvalui momente din viata mea. Not anymore.
O sa se vada in urmatoarele posturi. Si cred ca o sa'mi schimb si tema, numele impreuna cu aceasta schimbare. Inca nu am gasit nimic care sa'mi placa. Ma refer la nume. Dar o sa fie o schimbare majora.

Nimic nu mai e ca inainte.
92lucia said…
Nu am citit prea multe posturi de-ale tale dar nu pot decat sa ma bucur ca ai ales sa...schimbi ceva. Bun venit in randul optimistilor:D
NiRoS said…
92lucia, multumesc pentru intampinare :P
Deja ma simt mai bine :D

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...