Si....ninge iar...

Ma uit afara si nu'mi vine sa cred. Ninge iarasi, de parca nenea cu barba ar urma sa vina ...Parca trebuia sa vina primavara....sau nu? Nu stiu, dar ce stiu e ca asa de frumos ninge afara... Si cica e incalzire globala !!! :))

Si...lasand vremea la o parte, vreau sa scriu despre fericire. Desi ....daca stau bine sa ma gandesc nu prea am ce scrie despre subiectul asta. Toti stim ca nu exista fericire.....ca tot ce ne face sa ne simtim "fericiti" e doar o iluzie, o minciuna....si in final, totul se sfarseste...
As mai scrie, dar nu'mi pot exprima in cuvinte ce vreau sa spun...la naiba, nici nu mai stiu ce simt...

Intrebare prosteasca : pe voi ce lucru va face fericiti?

Comments

multa vreme melodia asta m-a facut fericita si mi-a fost ton de apel...dar deh,acum imi aminteste de o persoana ce mi-a fost candva draga...si acum nu mai poate fi langa mine.ai grija de tine niros si zambeste chiar si atunci cand inima iti plange;)
Hălăţel said…
"Toti stim ca nu exista fericire.....ca tot ce ne face sa ne simtim "fericiti" e doar o iluzie, o minciuna....si in final, totul se sfarseste... "

Oh ce te-as bate! :)) b-(
Sunt multe lucruri care ma fac pe mine fericita.Sunt lucruri mici si probabil nesimnificative pentru tine sau oricine altcineva,dar pentru mine inseamna mult.:D
Pentru mine si un nou episod din Lost ma face fericita. "Yeeey a aparut Looost:x" :)) Fericirea asta e in mai multe lucruri.Daca incepi sa privesti viata mai optimist,vei vedea ca vei fi fericit.:D Si nu zic ca e usor sa fii optimist,dar dupa ce ii prinzi gustul,o sa vezi ca e fain.
Sa nu te mai prind ca esti pesimist ca ne certam,auzi?:-w
NiRoS said…
Sir, Yes Sir !!!!!
Gata, am notat.
Nu mai sunt pesimist. Doar sa nu ma bati, da ? :D

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...