Ce naiba...

In primul rand imi cer scuze ca am indraznit sa ....scriu urat. Nu'mi sta in fire si cu toate ca eram extrem de nervos, nu trebuia sa ....apelez la acel cuvant. Imi cer iarasi scuze.
Si in al doilea rand...
Pai...se pare ca totul o sa ia o intorsura ...urata. Si o sa ma descurc singur, ca  intotdeuna.
Credeam ca daca esti bun cu cei din jur, daca le vorbesti frumos, daca te porti frumos cu ei....se vor purta la fel cu tine, macar din politete. Dar ....ce naiba, lumea asta e mult prea .....hmmm, care e cuvantul pe care il caut?
Toti sunt egoisti, mincinosi (nu ca nu am mintit si eu, dar ....). M'am saturat sa vad acelasi lucruri, facute de o mie de ori apoi pur si simplu iti ceri scuze. Mnoh, pai scuzele astea ar trebui spuse cand iti pare cu adevarat rau pentru ce ai facut si cand realizezi ca ai facut un lucru rau...nu doar asa, de forma!
M'am saturat....
Dar in scurt timp o sa inceapa un capitol nou, in care voi incerca sa nu mai am incredere decat in mine si in familie. Pentru ca se pare ca sunt singurii in care poti avea incredere.
Totul s'a schimbat. Am crezut ca .....dar din pacate totul era doar o iluzie, totul era doar un gand, ca totul e bine si ca totul o sa fie bine. Se pare ca m'am inselat. Si nu ar fi prima oara. La naiba! Si am zis ca nu o sa mai am incredere, ca nu o sa mai pun suflet.....
Fericire? Ha! E doar un gand, o amintire. Fericire insemna cand, copil fiind, te trezeai in ziua de craciun si alergai spre pom ....cu sufletul la gura ....sperand ca ai primit ce iti doreai mai  mult! Fericire era cand.....luai saniuta si pierdeai ore in sir, pana la inserat, pe derdelus. Erai fericit cand nu aveai griji, cand nu stiai ce inseamna sa minti (dar o faceai, ca sa scapi de cate o mustrare pentru un lucru urat pe care l'ai facut). Erai fericit cand erai copil.

Dar acum ai crecut si ai descoperit femeia. Si aici totul s'a dus dracu' ....

Comments

eu said…
ai cunoscut femeia si totul s-a dus dracu...mda:|

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...