Finalul ...


Sunt asa de aproape de final, ca niciodata. La ea s'a incheiat de mult, dar ii place sa se joace cu mine.
O voce : E clar ca nu'ti mai pasa de tine. E clar, dupa ce te'a mintit 3 luni de zile ca te iubeste in timp ce se vedea cu el. In timp ce .... cu altul! CE NAIBA, CHIAR ESTI ORB? De cate ori te'a mintit ca nu mai e cu el?
Eu : Pai...nu mai stiu. Probabil 2-3 ori.
O voce : Esti nebun? Ai iertat'o de atatea ori? Doamne fereste, ce'ai ajuns!
Eu : Pai...ma mintea asa de frumos, ca vrea sa ne fie bine, ca nu se mai vede cu el, ca vrea sa fie cu mine ...acum daca stau si ma gandesc nu'mi pot da seama cum de am fost atat de prost, de orb. Hehe :))
O voce : Vai de mine, ce....naiba. Ultima oara nu a fost asa. Cand ai aflat ca e cu altul, i'ai zis Pa si La revedere. Acum ce naiba s'a intamplat?
Eu : Pai, stii...acele zile in care am fost cu ea... au compensat toate minciunile astea. Toate certurile. Pentru ca au fost cele mai frumoase zile din viata mea. SI probabil singurele...
O voce : Nu'ti fa griji, uit'o, nu merita. Uita'te la tine, ce'ai ajuns. Cate nopti nu ai dormit in acest an? Ah? De cate ori ai pierdut noptile pentru ca nu puteai dormi din cauza ei? Si ea ce facea? Era cu altul si se distra? Hehe...

Ce aiurea. Parca alta data scriam mai ....altfel. Oricat as cauta acel copil caruia ii placea sa scrie si o facea fara a sta ore intregi sa se gandeasca la ce sa scrie, oricat l'as cauta, nu mai dau de el.
L'ai ucis cu un sange rece pe care nu credeam ca vreodata vei da dovada. M'ai mintit cum niciodata, nimeni nu m'a mintit. Ti'ai batut joc de mine, decat toate la un loc, adunate. Si chestia ciudata e ca ti'a placut sa faci asta. Deduc din toate fazele pe care mi le'ai facut si inca le faci. Doamne femeie, tu nu mai esti intreaga la minte, sau ce s'a intamplat?
Si uite ce naiba scriu aici. Hehe, s'a dus naiba tot. Toate visele pe care mi le facusem si cele care ni le facusem impreuna. De ce? Pentru ca ti'a placut de el, in asa mod incat ti'ai batut joc de mine in ultimul hal. SI eu te iertam ca un prost, cretin, idiot, ratat, etc (astea nu le'am zis eu, asa m'au facut prietenii cand le'am povestit ce si cum. Hehe si cred ca'i inteleg!).
In fine. Scriu foarte aiurea, foarte, foarte. Nu stiu ce s'a intamplat. Sau poate ca stiu si nu vreau sa realizez. Tot ce stiu e ce ai facut tu. Si inca faci, spunand'u'mi ca ti la mine, ca vrei sa fim impreuna, dar nu acum. Acum vrei sa'ti faci de cap cu el. Am inteles si nimeni nu te opreste. Eu am incercat si nu am reusit.

Ramai cu el. Ramai cu visele tale (daca ai asa ceva). Ramai cu viata ta. Ramai cu prietenii pe care nu ai vrut niciodata sa'i cunosc. Ramai cu bine.
Te'am iubit. Te iubesc. Dar aici se incheie totul. Aici, azi.

Am si eu dreptul sa fiu fericit, nu sa stau dupa .....[...]

Comments

Anka`s Demons said…
Cat de nobil e sa suferi din iubire... din orice fel de iubire...
Nikol said…
Mai Sorinele, nu vrei sa ma iubesti pe mine? Nu mint, nu insel, nu fumez, nu beau alcool, nu ma enervez repede... ma mut si-n Craiova, daca vrei... :P
Anonymous said…
salut! nu ne cunoastem.. dar, hoinarind de pe o pagina pe alta am dat de a ta si-am citit cateva dintre posturi.. poate c-ar trebui sa citesc tot inainte de a-mi da cu parerea, dar sunt curajoasa! :D
cred ca ii acorzi prea multa importanta.. ei.. despre care vorbesti in multe feluri.. daca nu vrei sa uiti clipele frumoase, aminteste-ti de ele doar.. nu si de ceea ce vrei sa uiti..
e doar o idee! :D
numai bine!
NiRoS said…
Da, i'am acordat multa importanta, poate ca nu merita, dar asa's eu, naiv, crezand ca totul o sa devina la normal, ca totul e doar un vis urat si cand o sa ma trezesc ea o sa fie langa mine spunandu'mi ca inca ma iubeste.
Dar....se pare ca m'am inselat.
Multumesc frumos pt idee!

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...