Punct. Şi de la capătNeaţa şi vouă. Nu. Pot dormi! Îs în tura de noapte, de'asta scriu aşa de devreme.
În primul rând, vreau să'mi cer scuze celor care au apucat să citească ultimul post. Eram foarte nervos şi doar în cazuri extreme pot vorbi urât şi murdar. Îmi cer scuze, nu e stilul meu să vorbesc urât şi promit că nu o să se mai întample.
Bun. Astea fiind spuse, puteţi aduce înapoi copii. :))

În al doilea rând vreau să spun ca azi sunt împăcat. Nu cu ea, ci cu ideea că ea m'a parasit, m'a înşelat şi continuă să mă mintă. Dar deviem de la subiect. Nu contează ce'a făcut. Nu contează cât de mult mă minţea în timp ce mergea la altul acasă. Nu mai contează nimic. Pentru că azi, tot ce'a însemnat ea, tot ce'a fost ea pentru mine ...toate lucrurile acelea care mă făceau să mă îndrăgostesc de ea la fiecare zâmbet, s'au dus. Nu de tot, dar pot spune că azi mă simt altfel.
Şi stau şi mă gandesc cât de prost am fost zilele astea, în care speram că poate, poate, o să'mi dea un mesaj tâmpit. Săream la fiecare mesaj primit pe mobil, sperând să fie ea. Tresăream la fiecare apelare pe Y!M, sperând că e ea, în care să mă întrebe ce mai fac. Dar nimic. Stăteam singur şi aşteptam un semn în timp ce ea se distra cu el. Mnoh, ştiu, nu mai trebuie să ziceţi nimic. Ştiu !
Şi fiind ultimul post despre EA, mă gândisem să trec în revistă toate lucrurile frumoase care s'au întâmplat în tot acest timp. Dar nah...a avut ea grijă să'şi bată joc în aşa fel încât acele lucruri să nu mai însemne nimic. Şi dacă stau şi mă gândesc mai bine la tot, la toate lucrurile pe care mi le promitea şi toate visele pe care ni le făceam....realizez că tot, fiecare consoană şi vocală făceau parte dintr'un plan diabolic menit să ucidă un suflet de copil.
Şi....din pacate....planul tâu a reuşit. Şi încâ cum! Adio copil mic, naiv şi visător.

Comments

Anonymous said…
recunosc ca nu am apucat sa vad postul de ieri, am vazut doar primele randuri scrise dar cnd am intrat stersesei postul.
nu astepta sa treaca asa de pe o zi pe alta, trebuie doar sa ai rabdare si sa fi puternic.
NiRoS said…
Pai chestia ar fi urmatoarea. Ea e cea care imi da sperante, ma face sa visez, ca sa ce? Sa ma minta? Ca in ultimele 4 luni cand ma mintea ca ma iubeste si ca vrea sa fie bine, dar mergea la el acasa? Haha. Sa am rabdare? Cred ca am avut prea multa. Ca sa ce? Sa o aud cum ma minte ca pe ultimul om? :))
Adica....ce fel de om face asa ceva?
Zor de Zi said…
NIROS DREAM is broken ...
that sounds awful :-s
Andrada said…
Am observat ca in toate post-urile tale vorbesti foarte...urat despre respectiva fata. Doar atat as vrea sa-ti spun: NU asa se vorbeste despre fata pe care "o iubesti" sau "ai iubit-o", orice-ar fi facut ea. Trebuie sa nu incerci sa pari victima chiar daca esti. Trebuie sa ai demnitate si respect de sine!Toate cele bune!
NiRoS said…
Da, poate ca ai dreptate, poate n'ar fi trebuit sa vorbesc despre ea asa. Poate n'ar fi trebuit sa fi mentionat nimic despre toata intamplarea asta.

Toate cele bune si tie.

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...