Visând ...Mi'e dor de clipele în care nu aveam griji, în care o singură melodie ascultată dimineaţa, langă fereastra lovită de o ploaie de vară mă făcea să visez şi să cred că lumea e a mea. Când puteam pierde vremea, când te trezeai cu o poftă de viaţă, zâmbind de lucrurile pe care le'ai facut cu o seară înainte. În care ne luam de fete, doar din simplul fapt că le enervam şi poate, poate primeam vre'o palmă, semn că îi place de tine, dar nu vrea să recunoască.
Mi'e dor de zilele în care nu ştiam ce înseamnă să iubeşti şi nici ce înseamnă să suferi din iubire.
Dar ştii ce? Aş face'o din nou. Fi sigură de asta!

Am nevoie de muzică veche, bună, care să'mi aminte de vremurile bune, în care zâmbeam, neştiind de relele din lume. Şiiii....vreau nume de albume! Ofer recompensă!

[...]
Bunnnn. Am căutat puţin pe net şi am găsit aşa : Queen (best of), Scorpions (best of), Led Zeppelin (best of), Vama veche (discography), John Barry (best of), Pink Floyd (best of), Holograf (best of), The Rasmus (best of), Buddha Bar (albumele I - IX), ATB (best of) şi un pack cu cele mai frumoase melodii din anii 80-90 (un pack superb!). Dacă m'ai aveţi sugestii, nu ezitaţi să le menţionati într-un comentariu. Vă mulţumesc. Cred! :))

Comments

Nikol said…
Faza cu palma imi place la nebunie! M-ai facut sa rad si sa-mi amintesc , bineinteles...

Eu nu stiu ce muzica iti place tie, dar m-a izbit si pe mine un dor nebun de perioada aia fara griji si probleme, si de aseara ascult(pe repeat): Ace of Base, Garcia, La Buche, Mr. President, Nana si No Mercy! Chiar acum, cand m-am trezit, am cantat si am dansat pe "Coco Jambo" :)

Te pup! Weekend placut !

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...