Zâmbeşte !Lalala. Da! Nu am somn! Cred ca e prima dată ...după un an de zile, când spun asta cu zâmbetul pe buze! HEEEEI! Oare ştiţi voi că eu zâmbesc larg aici? Păi de unde să ştiţi voi? Lalala
Buuun. Bueeeeei!!!! Viaţaaaa eee frumoasăăăăă! Oricât ar încerca unele persoane să'ţi dovedească că nu e aşa! Acele persoane nu trebuie băgate în seamă. Dacă  nu ştiu să respecte nimic, nici măcar pe ei înşişi, crezi că ar trebui să'ţi baţi capul? Eu zic nu, dar poate mă înşel.


Aşaaaaa. Ghici de ce nu dorm eu. NU! Nu din cauza ei! Nu mai are ea onoarea asta!
Dar am o mare nedumerire!!!! Păi, oameni buni, aici am nevoie de puţin ajutor din partea voastră (dar să fiţi discreţi, nu am vrea să afle....! :D ).
Bunnn! Deci! :)) Uite câte emoţii am! :))
Am nevoie de voi, să'mi desluşiţi o enigmă.
"Se ţine degetul de la măna stângă ridicat. Se ţine mâna cu degetul ridicat în dreptul pieptului. Te uiţi mirat la postura ta, apoi începi să învârţi degetul în sensul INVERS acelor de ceasornic. Învârţi de 3-4 ori şi începi să ridici mâna (împreună cu degetul,logic,nu? :))...cum spuneam, începi să ridici mâna spre cer...uşor...învârtind continuu degetul în sensul invers acelor de ceasornic."
Întrebarea mea e....ce înseamnă asta şi de ce nu mă lasă să dorm? :D Aşa că vă rog, care aveţi raspunsul, ziceţi'mi! Să pot dormi liniştitt!
Aş scrie mai multe, dar aşa de lene îmi este....plus că m'am luat după cineva şi am început să scriu cu diacritice. Ah, vai de mine, cât mă chinui, eu care scriam 2 cuvinte într'o secundă, acum cel mai folosit buton e backspace. Dar nu mă plâng! Îmi place!
Şi încă un lucru. Am descoperit că acel copil, pe care eu îl credeam pierdut, omorât cu bestialitate de ea....trăieşte. Şi e plin de viaţă, are nevoie doar de vise pentru a putea face iarăşi copilării cum făcea. (ştiu ca vroiai să'l omori de tot, dar uite că nu ai reuşit. poate nu te'ai straduit îndeajuns?)....
Gata biscuiţii cu vanilie şi gata şi laptele din pahar. Cred că mi'a venit şi puţin somnic. Dar nu că am descoperit misterul degetului dezorientat!

P.S. Zâmbeşte! Zâmbeşte tot timpul! Cel care te va vedea, va zămbi şi el! Şi o să'l faci fericit, doar cu un zămbet mic, mic, mititel! Şi nu pune măinile, să'l ascunzi! Zămbeşte, pentru că zâmbeşti aşa de frumos!!!
P.S.2 ....uhmmm....m'am uitat la o poză "cu mine" toată seara....uhmmm...şiiii e ciudat! ...pentru că mă uitam mai mult.... :yawn: ....mi'e somnic....vorbim mâine!

Comments

Ana said…
sper sa poti zambi. De azi o sa pot si eu...azi zbor..maine vad eu:P
Zor de Zi said…
:">
c`mon...
:">
NiRoS said…
Ui la ea, cum s'a rosit ;))
Ce s'a intamplat a mica?

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...