Rasarit

Pierdem atata timp din viata fara sa spunem  ceea ce vrem sa spunem. Vorbim aiurea, spunem tot felul de fleacuri, vorbim codat, like a origami. Si nici nu realizam cat de mult pierdem.
 Asa ca acum, vreau sa va spun, pur si simplu, ceea ce vroiam. Pur si simplu. Mi'e foame.

Dar lasand glumele la o parte, dupa cum vedeti, adresa blogului e acum www.nirosdream.net. Ma intrebati de ce. De nebun. :))
O sa am multa de munca aici, acum. Si probabil o sa revin cu posturi .... "prostesti" dar care, dupa spusele voastre, va plac. O sa schimb si tema. Nu am gasit nimic inca, care sa'mi satisfaca dorintele ascunse. Asa ca probabil o s'o creez eu de la 0, in Photoshop.
Chiar aveam nevoie de o schimbare. Si blogul si eu. Sa speram ca o sa iese ceva bun din toate astea.

Statusul de azi : This is what you get, if you dream too much.
Melodia de azi :

Comments

Loona said…
Ai spus un adevar de care nici tu nu esti constient.Poate esti mai istet ca multi altii si o sa realizezi la timp valoarea..."timpului".Mult succes in continuare.
NiRoS said…
Hehe, crezi ca nu's constient? :)
Crede'ma, primele randuri inseamna mult mai mult decat am vrut sa arat. O sa'ti dovedesc in postul urmator.
Si multumesc frumos pentru urare.
Cata P. said…
Uneori e nevoie sa pierdem timpul. E ca si cum ai aseza mai multe straturi de crema peste o prajitura. Daca le amesteci, n-or sa stea cum trebuie.
Sau daca nu muncesti suficient pt ceva, n-o sa apreciezi la adevarata valoare.
Si daca ma gandesc ca trebuie si sa pierdem ca sa avem motiv sa ne dorim mai mult si sa luptam pt asta, iar te contrazic. Stii cum se formeaza o perla intr-o scoica? Prin nisipul care intra in scoica si o raneste.
Asadar.. fleacurile au rolul lor.
Si daca te referi la curajul oamenilor de a spune cum si ceea ce simt, asta tine de propriul lor caracter, nu crezi?
Loona said…
Fleacurile or avea valoarea si dragalasenia lor dar au si un anume timp rezervat si specific lor.De ce sa pierzi aiurea timpul asteptand sa se formeze scoica aia cand poti sa te agiti umpik,sa faci rost de una gata formata si sa realizezi ceva cu ea.
Nu ma pricep la bloguri dar urmaresc acest blog de mult timp.Eu asta am vazut la Sorin..o trecere de la vis la realitate,la "a fi practic".Si pt asta il felicit
Cata P. said…
Loona, permite-mi sa intervin. Nu stiu daca ai inteles ca vorbeam despre sensul metaforic al intregii situatii.. iar perla din scoica poate fi in fiecare din noi. In cazul in care trecem cum se cuvine peste rani si le acceptam ca fiind lectii de viata, noi vom fi o perla in adevaratul sens al cuvantului. Nu ai cum sa-ti cumperi una. Si nu stiu cat de multe poti realiza cu perla altuia.
Loona said…
Ok,nu intelesesem.Am sa citesc blogul in continuare,poate pe viitor nu o sa mai intuiesc realitatea prin identificare afectiva:)
NiRoS said…
No more cat fight ? :(
Loona said…
Treci in ring!!! =)) Ps. Nu ma certam doar ca eu am inteles ceva,Cata altceva..plus ca eu nu mai suport notiunea de a..irosi timpul.Este o expresie care prin simpla ei fonetica ma scoate din sarite.
NiRoS said…
Euuuu? In ring? Ha! Sa'mi pun manusile? Ar trebui sa'mi fie frica? Sper ca nu ma aleg cu zgaraieturi? :))

Eu deocamdata, am pus pe "pauza" timpul. Si nimic din jur nu se mai misca, nu mai traieste, nu mai respira.
Amelian Pop said…
Mult succes cu noul "site" :)

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...