Black rainbow

Cum se iveste noul? Cum iti sare ceva din cutia de scrisori si'ti spune un buna dimineata de fiecare data cand soarele iti bate in tavan prin fereastra deschisa?
Cum supravietuiesti dorind ceva ce nu poate fi al tau? Doar cu vise si pahare de tarie? Ce fel de compromisuri trebuie sa faci ca sa ai parte de putina fericire?
Te urasc. Prea multa bautura in seara asta. Poti sa renunti si sa te prefaci ca ai uitat. Si curcubeul devine de un negru friguros. Uiti sa dormi si uiti cum se adoarme. Dimineata realizezi ca societatea vrea sa'i dai partea ei. Trebuie sa mergi la work, asa ca dupa 3 pahare de cofeina pleci grabit uitand pe moment de ce naiba a mai trecut inca o noapte in care nu ai dormit. Oh, la dracu. Iarasi aceiasi rutina.
Incerci..totusi...sa eviti sa discuti despre asta. Incerci sa visezi cu ochii deschisi ca poate, poate, o sa pleci de la work si o sa te intalnesti cu ea pe strada. Sau la cafeneaua din colt. Sau la restaurantul unde'ti pierzi timpul cand ti'e foame. Chiar daca stii ca e cu altcineva, nu iti trece o secunda prin minte ca nu faci bine sa te pierzi in minunatii ei ochi. Cred ca daca nu ar clipi, ai putea citi romane de dragoste in ochii ei. Dar clipeste si nu apuci sa citesti nici prima litera.
Te amuza. Te enerveaza si te supara. Si te face sa visezi cum nu a facut'o nimeni. Cum de naiba te cunoaste asa bine? Cum, dupa primul cuvant pe care l'ai scris intr'un mesaj ca ai o anumite stare. Si stiu cum sa te faca sa zambesti. Unde dracu a invatat asta? Unde a citit? E cumva vreun dictionar sau carte in care te invata cum sa faci asa ceva?
Si oh, da. Stie cum sa te faca sa o doresti. In moduri in care nu stiai ca le poti simti vreodata. Cred ca poate sa citeasca si ganduri. De fapt, sunt sigur.
E ciudat cum ne dorim atat de mult lucruri pe care nu le putem avea. Nu?

Comments

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...