Mnoh, o intrebareO intrebare stupida pentru ora asta. 3:15 ...sau nu? Poate e perfecta pentru ora asta asa de tarzie. Poate va intrebati de ce nu dorm, ca un om normal ce pretind ca sunt. Nu sunt un om normal. Poate ca va intrebati cum NU as putea fi un om normal. Vreau sa va zic...si eu as vrea sa inteleg cum de nu pot fi un om normal. Adica, nah, sa dorm noaptea, sa pot dormi noaptea, sa nu stiu unele lucruri, sa nu'mi pese ca stiu unele lucruri, sa pot intelege anumite expresii, sa pot exprima ce nu pot intelege...
E o aiureala la mine in cap. Toate sunt alandala. :))

Poate ca ar trebui sa dorm. Dar nu pot. Poate ca ar trebui sa fac ceva cu nasul asta, al dracu' ...neah, da'l in ma'sa. Ii e bine si asa.

As vrea sa nu am abilitatea asta. Doamne, cat mi'as dori. Auzi la mine, abilitate :)). Dar nu'mi trece prin minte acum, cum s'o numesc. Momentan, sunt cam ravasit. Mi'as dori foarte mult sa pot asterne aici ce simt. Dar mai bine las pe maine, poate un somn bun imi va schimba starea de spirit.
Ah, v'am luat cu starea asta nasoala a mea si am uitat de intrebare. Intrebarea ar suna cam in felul urmator : "de cate ori v'ati mintit iubita/iubitul?".

[astept raspunsuri sincere si la obiect]-[desi nu cred ca o sa spuneti asa ceva, vreodata]

P.S. Va explic maine ce si cum. Acum e durerea mare. :)). Noapte buna si tie

Comments

Ana said…
Nu te-am mintit niciodata...dar stiu ca nu ma crezi
AngelWings said…
Toti mintim; fara exceptii. Uneori mintim ca sa nu ranim, uneori ca sa ne protejam, uneori doar pentru ca e mai scurta minciuna si nu avem chef de alte explicatii.
Mi-am mintit prietenul de cateva ori. El ma minte pe mine zilnic. Conteaza insa gravitatea minciunilor. Eu il mint ca sail enervez uneori, si ca sa nu-l ranesc alteori. El ma minte ca sa-si ascunda greselile. Si ca sa-si ascunda lasitatea.
NiRoS said…
AngelWings, foarte frumos raspunsul, mi'a placut mult :)
Ana said…
sa vedem...minciuni zici tu?...pe actualul meu prieten pot sa spun sincer ca nu l-am mintit....PARDON o sg data, cand mi-a interzis sa vb cu un prieten de a lui...mi s-a parut stupid, si am vb cu el, nu faceam nimic gresit, doar vorbeam cu el lucruri banale...e sg data cand l-am mintit

sunt persoane care nu prea mint...sincer...am intalnit...iar eu sunt brutal de sincera...si ma scoate din sarite treaba asta, pentru ca ranesc aiurea. Logic ca am mintit si poate inca o fac(gen imi mint parintii ca am ajuns acasa la ora 2 si nu la ora 4..minciuni nevinovate,dar tot minciuni). Cred ca fiecare minte din diferite motive, poate ca mintim pentru a ne asigura linistea intr-un anumit grup, cuplu, familie, unii mint ca sa raneasca, unii mint din rusine, altii mint ca sa isi ascunda faptele, unii mint mult si altii mint putin.

Dar tu dear Niros ti-ai mintit iubita?
Ana said…
asteptam continuarea povestii
Anonymous said…
Ia zi ma tu de cate ori ti-ai mintit iubita? :))
Kaos
NiRoS said…
Eu de cate ori mi'am mintit iubita? Nu pot spune, pentru ca oricum nu o sa ma credeti :))

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...