Uhmmm, eu...si apoi... ok....

Spuneam intr'un post anterior ca noi, oamenii, spunem doar 1% din ce gandim, din care jumatate e minciuna. Acuzam aceasta ....ne-intelepciune din partea noastra. Si mi'am urmat propriul sfat si am spus, sau cel putin am incercat.
Acum, dupa o analiza completa, pot sa spun ca'mi retrag tot ce am spus atunci. Tot ce am gandit sau scris. Cat despre timpul pierdut... nu se mai intoarce, aveti dreptate. Dar probabil ca nu'l folosim asa cum ar trebui. Poate decat sa visam, poate ca ar trebui sa deschidem mai bine ochii, sa fim mai realisti si sa ....incepem sa ne cladim visele, "brick by brick".
Poate ca ar trebui sa lasam copilariile deoparte, si sa fim mai realisti. Visele nu se indeplinesc daca "doar visezi". Si sa nu mai visam la lucruri care nu or sa se intample niciodata. Si da, poate ca se indeplineste cate'un vis pe care il consideram imposibil. Dar lucrul asta e la fel de rar ca iubirea. [...]

Racit. De'o luna de zile. Pastile, ceaiuri, fervex, lamai. Se pare ca nimic nu da rezultate. Probabil ca ar trebui sa merg la un doctor, ceva. Dar la parerea care o am eu despre doctorii din ziua de azi, o sa fiu greu de convins.
Fara pic de inspiratie la ora asta. Si poate nu eram asa de rau, dar azi m'am plimbat putin, cam dezbracat, recunosc, dar nah, asta's eu. La iarna ce mai iau daca acum ma imbrac gros ? :))
Deabia mai pot vorbi. Damn. Nici macar ceaiurile de lamaie faimoase ale Andreei nu'si mai fac efectul. Pot spune ca's un pic cam disperat sa scap de "raceala" asta. Pentru ca nu stiu sigur daca mai se poate numi raceala, dupa o luna intreaga. Ramane de vazut. Poate o sa gasesc un remediu, ceva. Orice. Si pentru mine si pentru raceala mea.

Si ....nu o sa dorm azi. Am atata treaba!

Comments

Loona said…
Ca de fiecare data off-topic...trebuie sa ma leg de acea prezentare a blogului tau(gg deja sunt critic observi?)in care confunzi personalitatea unui om cu identitatea lui...personalitatea fiind definita ca un ansamblu de trasaturi morale si intelectuale.
Si revenind la subiect nu este rau sa visezi...dar nu chiar orice vis..faci o selectie,vezi cam care ar fi realizabile si daca iti doresti cu adevarat si te zbati pt acele vise sansa lor de a deveni reale este mult mai mare.
Iubirea este discutabila..teoretic orice om este capabil de iubire(o "ea" sau un "el" chiar daca nu te iubeste pe tine,iubeste totusi pe cineva)
Cat despre starea ta de sanatate..daca spui ca dureaza de peste 3-4 saptamani nu este raceala ci gripa si pe langa ceaiuri cu lamaie,supe de pui si multa odihna iti recomand "Humex raceala si gripa".
Multa sanatate!

Popular posts from this blog

Nu știu dacă te mai iubesc...